Mevr. Mr I. Epe

Contactgegevens
Mevr. Mr I. Epe

Tel:023-5325177
E-mail: epe@kalbfleisch.nl

Advocaat sedert 2013

Rechtsgebieden

Ik ben sedert 2013 werkzaam als advocaat en ik voer een algemene praktijk. Voor mijn werk als advocaat ben ik enkele maanden werkzaam geweest op een advocatenkantoor in Amsterdam dat was gespecialiseerd op het gebied van het personen- en familierecht. Daar heb ik op dit gebied al veel praktijkervaring opgedaan.

Ik sta op het gebied van huurrecht onder andere mensen bij die als gevolg van een huurachterstand dreigen te worden ontruimd en ook sta ik mensen bij die gebreken hebben aan hun woning, maar de verhuurder niet kunnen bewegen om deze te verhelpen. Een woning is een primaire levensbehoefte die een goede en veilige omgeving moet bieden en ik maak mij er dan ook sterk voor dat deze behoefte niet van iemand wordt afgenomen.

Wat betreft het arbeidsrecht behandel ik ontslagzaken (ontslag op staande voet) en loonvorderingsprocedures. Inkomen is, net als een woning, cruciaal in ons leven. Ik doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat het inkomen behouden blijft.

Tenslotte begeef ik mij met een grote gedrevenheid op het gebied van het familierecht, waarbij u kunt denken aan kwesties over het ouderlijk gezag, omgang en alimentatie. In deze zaken probeer ik, als dat mogelijk is, allereerst gezamenlijk tot een oplossing te komen, zodat de gang naar de rechter niet nodig is. Maar als het toch op een procedure aankomt, ga ik deze zeker niet uit de weg!

Ik ben jong, gedreven en enthousiast. In mijn werk als advocaat vind ik het belangrijk om op een efficiƫnte manier een optimaal resultaat te bereiken voor mijn cliƫnten.