Mr. R. Bleijendaal

Contactgegevens
Mw. Mr. R. Bleijendaal

Tel: 023-5325177
E-mail: rbleijendaal@kalbfleisch.nl

Rechtsgebieden

Roos Bleijendaal is al sinds 2010 werkzaam in de advocatuur. Zij is begonnen als juridisch medewerkster en in 2015 is zij beëdigd tot advocaat.

 

Roos heeft bijzondere interesse voor het strafrecht. Zij heeft een aantal spraakmakende strafzaken behandeld, waarbij het onder andere ging om vermogens- en geweldsdelicten. Roos behandelt strafzaken, zoals bijvoorbeeld invoer van drugs, valsheid in geschrifte, zedendelicten, diefstal en heling.

Op het gebied van personen- en familierecht heeft Roos veel soorten zaken behandeld. Naast echtscheidingen verleent zij bijstand in allerlei soorten zaken, zoals omgang, alimentatie en gezag kwesties. Ook zaken betreffende naamswijziging en erkenning vaderschap behandelt Roos.

In arbeidszaken is Roos vasthoudend en komt zij op voor uw belangen. Het kan daarbij gaan om loonvorderingen, ontslag (op staande voet) of het voeren van onderhandelingen over een beëindigingsovereenkomst en het bedingen van een transitievergoeding. Roos heeft in arbeidszaken zowel de werknemer als de werkgever bijgestaan.

Roos gaat voor een pragmatische oplossing, zonder daarbij het persoonlijk belang van de cliënt uit het oog te verliezen. Zij vindt het daarbij belangrijk dat clienten zich gehoord voelen en dat zij op een eerlijke en begrijpelijke wijze worden geadviseerd en bijgestaan.